PERNIAGAAN KATERING & RESTOREN

KEBERSIHAN YANG DIABAIKAN OLEH PENGUSAHA KANTIN

Posted on: Julai 21, 2010


Lihatlah betapa kotornya keadaan di se buah kantin perusahaan. Kenapa perkara ini berlaku?. Kecuaian pihak Majikan yang tidak ambil pusing tentang kebersihan premisis kantin mereka dan juga kegagalan seorang pengusaha kantin yang tidak pentingkan kebersihan.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog ini adalah catatan pengalaman dalam bidang Restoren, Katering dan Kantin Perusahaan. Tujuan blog ini adalah membantu para usahawan Melayu yang sedang atau pun berminat dalam perniagaan ini.

Kategori

Top Rated

Archives

Blog Stats

  • 6,192,387 hits
Julai 2010
I S R K J S A
« Jun   Ogo »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kemaskini Twitter

Error: Please make sure the Twitter account is public.

%d bloggers like this: